Dag 3

Idag lämnade vi vattenlandet i utkanten av Budapest och checkade in på ett hotell som låg mitt i smeten. Vi bor på Hilton just nu och det är riktigt fint och nära till allt. Vi har hunnit med bad, resa, shopping, en vandring till hjältarnas torg och sen restaurang besök. Och nu är vi tillbaka på hotellet och ska precis kolla film. Imorgon blir det troligen lite sevärdigheter och ännu mer shopping! Godnatt på er :)
 

Budapest

Här kommer lite bilder från Budapest, det är bara andra dagen här än så det lär komma upp fler bilder senare i veckan! Vi bor på ett jättefint Resort hotell som ligger alldeles intill AquaWorld som är europas absolut största vattenland. Bilderna som visas från det är bara en liten del av det. Det finns mängder med olika rutschkanor, utomhusbassänger, spa avdelning, surfmaskin och en hel del andra grejer man kan hitta på. Har övervunnit min rädlsa för trånga utrymmen och åkt trånga rutschkanor, en del har varit helsvarta inuti och sen har jag även åkt ner för en fors med en stor gummi ring, osv osv.
 
 
 

Årets önskelista!

Är väl kanske lite tidigt ute med att redan ha skrivit klart min önskelista till jul haha, men det var far min som så gärna ville ha den i tid så då tänkte jag att när jag ändå höll på kunde jag göra den coolare än en tråkig lista man skriver förhand. Detta året önskade jag mig inte ens i närheten av så mycket som jag brukar, men jag känner nästan att jag redan har de mesta jag som jag behöver, förutom en tatuering. Har längtat så sjukt länge nu efter att göra en men det kostar så mycket pengar ju! Har i alla fall planerat att göra tre stycken japanska tecken nedför ryggraden från nacken typ. Det får bli min första, sen har jag planerat en sleave eller vad det heter längs hela armen, och sen en drömfångare på hela sidan av revbenen. Kommer ju göra galet ont att göra så stora och dessutom bli väldigt dyrt så de får vänta! Men mina japanska tecken ska jag bannemej fixa så snart som möjligt! :)